Beställningar och leverans

Ändra/Avbryta en beställning.

KAN JAG ÄNDRA/AVBRYTA MIN BESTÄLLNING?
När din beställning väl har lagts kan vi inte ändra eller avbryta din beställning. Du är välkommen att returnera din beställning kostnadsfritt när du väl har mottagit den. 

KAN JAG ÄNDRA MIN LEVERANSADRESS?
Om du vill göra en ändring i din leveransadress, kontakta oss omgående så kommer vi att göra vårt bästa för att hjälpa dig med detta. 

Om vi inte kan utföra adressändringen direkt i vårt system, vilket oftast beror på att beställningen redan har paketerats eller skickats, har vi inom Sverige tyvärr ingen möjlighet att ändra adressen under tiden beställningen är på väg till dig. 

Var vänlig notera att vi inte kan ändra din leveransadress om du har valt att betala med Klarna. Skulle du önska betala med Klarna och skicka till en annan adress ber vi dig kontakta Klarna för vidare instruktioner. 

Leverans

NÄR FÅR JAG MIN BESTÄLLNING?
Vi strävar efter att du ska få din beställning så fort som möjligt.
När din order har lagts behandlar vi den nästkommande arbetsdag. Din order skickas med PostNord och väntas anlända efter 2-4 arbetsdagar. Paket transporteras inte under helger och helgdagar. I samband med utskick skickas ett spårningsnummer till dig via e-post.
Vänligen observera att leveranstiden på 2-4 arbetsdagar är en uppskattning och tiden kan därför komma att variera på grund av yttre faktorer utanför Aramics och PostNords kontroll.

Observera att leveranstiderna kan vara längre än vanligt under storhelger.

JAG HAR FÅTT FEL PRODUKT/STORLEK. VAD GÖR JAG?
Om du har fått ditt paket och det inte innehåller det du beställt, kontakta oss omedelbart. Vi kommer att göra allt vi kan för att rätta till vårt misstag så snart som möjligt.

KAN JAG HÄMTA UT MITT PAKET HOS ETT OMBUD?
Ditt paket levereras till ditt angivna postombud. En avisering via SMS skickas ut till dig så fort du kan hämta ut ditt paket. Om du har fler frågor gällande leveransen föreslår vi att du kontaktar Postnord direkt och anger ditt Kolli-ID som skickats till dig via e-post.

Vi har för närvarande ingen hemleverans. Alla beställningar levereras till ett valfritt PostNord ombud. 

JAG HAR FORTFARANDE INTE FÅTT MIN BESTÄLLNING. VAD GÖR JAG?
Om du har fått ett spårningsnummer från Postnord uppmanar vi dig att kontakta Postnord direkt. Postnord har mer exakt information rörande din beställnings leveransstatus. Om du inte har fått något spårningsnummer från Postnord, kontakta oss så kommer vi genast att undersöka detta. Kontakta oss givetvis även om Postnord inte har någon vidare möjlighet att hjälpa dig.

Frakt

FRAKTAVGIFT
Vi erbjuder för närvarande fri frakt samt retur inom Sverige. Det tillkommer en frakt/returkostnad om du beställer utanför Sverige.

VARIFRÅN SKICKAS PRODUKTERNA?
Alla beställningar skickas från vårt lager i Sverige, endast till länder inom EU.

HUR SPÅRAR JAG MIN BESTÄLLNING?
När din beställning har paketerats och skickats från vårt lager får du ett Kolli-ID via e-post. Du kan sedan spåra din leverans på Postnords hemsida. Paket levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar efter att det sorterats på Postnords anläggningar. Om du har fått ett Kolli-ID eller om din leverans inte har skett inom normal leveranstid (2-4 arbetsdagar efter sortering), vänligen kontakta oss omgående så hjälper vi dig.

GENOMFÖRDES MIN BESTÄLLNING? / VARFÖR HAR JAG INTE FÅTT NÅGON BESTÄLLNINGSBEKRÄFTELSE VIA E-POST?
När en beställning har lagts, kontrollerats och godkänts kommer du att få en automatisk beställningsbekräftelse via e-post. Om du inte har fått en beställningsbekräftelse till din e-post, rekommenderar vi att du kontaktar oss så att vi kan undersöka detta. Det kan vara så att din beställning misslyckades, eller att e-postadressen du angav är felaktig.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på aramics.com. Läs mer här.